Prima amintire #PeToc

   „Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe. Avea dreptate fiindcă pantofii sunt unul dintre cele mai importante accesorii din garderoba unei femei, simbolizând feminitatea și rafinamentul. Deși tocurile au fost concepute pentru bărbați și purtate pentru sublinierea statului social, acestă ”modă” a fost rapid preluată de femei.

Fiindcă suntem norocoase, astăzi ne bucurăm de o gamă largă de modele  cu un design spectaculos, cu aplicații cât mai stilizate și o gama de culori cât mai variată.  De la stilleto,  pumps, sling backs, T-bars la peep toes, alegerea unui singur model devine aproape imposibilă. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să-mi facă cu ochiul mai multe modele și să nu pot rezista tentației  ieșind din magazin cu mult mai multe tocuri decât îmi propusesem. Și da… nu le putem rezista, fiindcă le adorăm.  Sunt singurele care ne salvează ținutele prin acel tuș final,  ne fac să fim sexi, cuceritoare și din ce în ce mai puternice. Cum le-am putea rezista când sunt și frumoase și folositoare?

 

21754967_1580196695371434_1252256181_o

 

Pentru că se aproprie Ziua Națională a Femeilor #PeToc, m-am întors  în timp la…. primul meu moment #PeToc , unul memorabil în viața oricărei fete. Pentru o fetiță de 5 ani prima experiență pe tocuri începe atunci când  împrumută din garderoba  mamei perechea preferată de tocuri și deși abia merge în acei pantofi, mult prea mari pentru ea, timp de oră este o adevărată prințesă  și strălucește pe catwalk-ul  improvizat în living. Încă de prima dată tocurile mi-au conferit acel sentiment unic de încredere în propria persoană  și am știut că îî voi îndrăgi mereu, iar prietenia noastră va fi veșnică. Și nu m-am înșelat… fiindcă la a doua întâlnire serioasă cu tocurile, la 14 ani, acestea mi-au venit în ajutor, salvându-mi  seara memorabilă a primul banchet de absolvire.

 

 Cum a putut o  simplă pereche de tocuri să facă asta ?

Toate fetele își doresc să fie cele mai frumoase în seara banchetului și să fie unice, cel mai groaznic lucru  fiind ca altă fată să aibă o rochie ca a ta ….lucru ce mi s-a întâmplat. Deși prima apariție părea a fi un eșec total, tocurile purtate  mi-au armonizat look-ul în așa fel încât nu părea să fim identice.

Deși diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, eu aș rezerva un loc aparte tocurilor fiindcă sunt mereu acolo să ne ajute să arătăm perfect și să ne facă încrezătoare în abilitățile noastre.

21729425_1580196692038101_2004311210_n

Dacă ești în căutarea tocurilor perfecte, cei de la FashionUp au pregătit o mulțime de modele nerăbdătoare să ajungă în garderoba ta.

 “Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc + 12 produse Yves Rocher. În perioada 14-20 septembrie, timp de 5 zile, pe   www.fashionup.ro te așteaptă numeroase surprize și prețuri speciale. Nu le rata!”

 

 

21730025_1580204252037345_376373951_o

Kisses,

C.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.