Back to school

Cu toate că nu pare şi încă ne mai putem bucura de căldură , toamna este aici iar noi ştim asta (chiar daca nu vrem să recunoaştem ).Peste tot ceva pare schimbat:în aer ,în vântul rece , în frunzele ce devin arămii şi chiar în ceea ce priveşte hainele .

În curând şcoala sau facultatea va începe iar prima zi este una dintre cele mai importante (mai ales în ce priveşte outfitul ).Aşa că multe fete (şi nu numai ele )se află în căutarea ținutei perfecte.Dacă aveați impresia că prima zi de şcoală este ziua în care te revezi cu prietenii , colegii şi povesteşti cum a fost în  vacanță …eiii bine ,ea nu este doar atât.

De cele mai multe ori ,prima zi de şcoala se transformă înt-un eveniment (de modă) ,holurile şi curtea şcolii se transformă într-un adevărat podium iar fiecare îşi prezintă outfit-ul şi este remarcat.

Cum acest eveniment se aproprie cu paşi repezi , m-am gândit la câteva idei inspirate din tendințele acestei toamne .

Eu am optat pentru un outfit cu accente masculine alcătuit dintr-o pereche de pantaloni lungi evazați mov -bleumarin ,un top din mătase şi o vestă maxi culoarea mov închis.De asemenea, pentru a fi cea mai chic în prima zi de şcoală ,poţi opta pentru un outfit de inspirație street style ,back to school (utilizând o salopetă )sau chiar o ținută biker babe .

122124132128134133135.

Outfit details

ATMOSPHERE top

She Koo London pants

Vintage vest

 

2 gânduri despre ”Back to school

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.